Bruna chokladpraliner

Nu var det dags för att provsmaka kött för första gången och ja det var ingen tvekan att de gillade detta. Glöm inte sätta på ljudet när ni tittar på filmen, det låter så underbart när det smaskar i sig detta 🙂 hmmm i alla fall tycker jag det 😉 Nu har de också fått lite mer plats för att undersöka, självklart är det jättespännande och vi bli lite vilse ibland, nu ser man också att de har börjat leka lite med varandra, men vi gillar att klättra på matte när hon sitter med oss, och det gör hon ju ofta :p 

Now it was time to taste som meat for the first time and oja det was no doubt about it that they liked it 🙂 don’t forget to put on the sound it is such a wonderfull sound when they are tasting the meat 😉 at least i think so :p Now they also have a bit more place to explore at first a bit excited, bud after some moments they started to look around to see what they could do ;). Now you also see that they are starting to play a bit and yes eating eachother 😉 Best thing is climbing on that two legged thing which is in here all the time and interfearing with us 😛

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s