Bruna busungar

Nu var det dags att klippa klor och ja de tyckte det var gott att ligga i mattes famn och bli klappat och pussat på magen ;). Så nu klarar mamma av dessa klor och enda vassare tänderna 🙂 Som ni kan se på filmerna har de varit ute en liten stund, har varit i hallen under städningen av valprummet, nyfiken var de ju, och brydde sig inte om de stora som tycker de små är lite jobbiga med deras vassa tänder 😉 Och tillsammans gillar de att brottas med varandra, äter upp varandra hmmm kanske de behöver enda mer mat 😛

Now it was time again to cut their nails, and ooh that was so good laying in my arms and being pet and kissed on the stomach 😉 so now mommie likes it a bit more without there sharp nails, hmmm bud those teeth they are becomming sharper and sharper. As you can see they have been outside and looked in the hall when i was cleaning and they didnt mind the big once who think they are tooooo small and tooo sharp teeth. And togheter well they yust like to eat eachother maby i have to give them even more food than they allready get 😉 :p

Detta bildspel kräver JavaScript.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s