Bruna labrador valpar

2,5 veckan gamla är vi nu, och ja vi har börjat gå och skäller lite då o då, men vet ni vad vi gör mest, vi vill att mamma slutar tvätta oss och att hon ska lägga sig och ge os MAT!! Oh ja vi är också bra att kissa och bajsa naturligtvis, matte klippte våran klor i veckan om detta tyckte vi inte så mycket hon kliade oss på magen och då sov vi som en stock ❤

2,5 week old we are now, and yes we found out how to walk and ha ha we have started barking too, bud do you know what we are best at, shouting at mamma that she has to stop washing us and feed us instead! Men the thing we are absolutly best at is to kiss and poo ha ha it is still mom who does the cleaning you know ;). Our nails have been cut, hmm that wasn’t so funny bud she made up by rubbing our stomach so we fel asleep efter that 😉

 

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

 

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s