Happy 11th birthday Dobbel <3, Strömmer, Diesel, Haley en Ronja!

Detta bildspel kräver JavaScript.

How time flies, allready 11 years, my thought go especially to Dobbel and his fam, because he has gone over the rainbow and is now playing with his mom Ida <3, I am sure they keep an eye on us all <3. I hope Haley, Strömmer, Diesel and Ronja will have a nice birhtday and that they will be spoild a little extra today. Love to you all ❤

Vad tiden går snabbt, dom är redan 11 år idag! Mina tänker går speciellt till Dobbel och hans familj han gick över ❤ och leker nu säkert men hans mamma Ida som också vandrade över <3. Hoppas Haley, Strömmer, Diesel och ja Ronja ska bli riktigt bortskämda idag! Älskade vovvar ❤

Waar blijft de tijd toch, dit stel is alweer 11 jaar jong, mijn gedachten gaan vooral uit naar Dobbel en zijn familie, Dobbel is helaas de regenboog overgegaan en speelt nu zeker met zijn moeder Ida <3. Ik hoop dat Haley, Strömmer, Diesel en Ronja een heerlijke verwendag zullen hebben. ❤ Liefs

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s