Happy 8th Birthday Birk, Nora, Rona, Kajsa & Britta!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Today these nice onces having there 8th birthday! These are the kids from Ronja who became 11. Hope they all ar doing fine, and offcourse that they are beign spoild as well 😉 Well theres no doubt about it  i think that they will be spoild maby a little more that usually ❤

Denna gäng fyller 8 år idag, och ja dom är barnen till Ronja som fyllde 11 år i söndags! jag hoppas alla mår bra och att dom bli bortskämda lite extra än vanligt ;). Egentligen vet jag att dom bortskämdes varje dag 🙂 ❤

Tja en dan worden deze boefjes alweer 8 jaar, dit zijn de kids van Ronja die afgelopen zondag 11 is geworden ❤ natuurlijk worden ook zij extra verwend vandaag , hmmm denk trouwens dat ze altijd wel verwend worden hoor! 🙂 ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s