Happy 2 Year Birthday Max, Oskar, Leo, loke, Zebbe, Boss, Emil, Fabbe, Lisa och Lina!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Denna gäng fyller 2 år idag, och ja vi har 3 av dom här hemma 😉 vilket gäng det är! Hoppas vi ser många på nästa hundträffen skulle vara roligt att ser dom hur dom har utvecklats sig! Hoppas ni har blivit bortskämda med extra långa promenader och visst en stort tuggben! ❤  Stort grattiskram från mamma moster mormor halvsyskon och syskon till alla ❤

These little once arent so little anymore today they have there second birthday!  3 from these litter are still living with us ❤ my noughtyonces! I hope all of you had an extra long nice walk and had a big bone to chew on! Mamma, aunts, grandma, and half sister and brothers and sister wish you all a wonderfull day! ❤

Deze donderstenen worden alweer 2 jaar, ja donderstenene aangezien ik er hier nog 3 van heb rondlopen :p grijze haren krijg ik er soms van, maar het is een lekker stel en zou ze niet meer willen missen. Ik hoop dat jullie allemaal een fijne verjaardag hebben gehad en dat je lekker verwend zijn met een extra wandeling en natuurlijk een super groot been! ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s