Skärvenäset’s Ida 2002-02-16 2015-06-23

Detta bildspel kräver JavaScript.

I dag gick Ida över den regnbågsbrun, hon blev 13 år och 4 månader hon blev glad till sist, men nu orkade hon inte mer. Självklart bortskämde vi henne den sista dagarna, men oj vad det gör ont. Ida var den första tiken vi tog valpar från, hon var en härligt hund med karaktär och ja en guldklump, hon lämnar många bra minnen! Kära Ida vi saknar dig otroligt mycket <3. Vila i fred min lilla hjärta ❤

Today Ida went over the rainbowbridge, she reached the age of 13 years and 4 months, and like a real lab she was happy to the end, bud she didnt had the strenght anymore. Offcourse we spoiled her these last few days extra, she is leaving a big empytness in our hearts. Ida is the one we started having puppies with, she was a wonderfull dog with a real mind of her own, and such kind karakter, she has left us with lots of good memorys. Dear Ida you allready leave so much emptyness in our hearts, bud it is good to know you can now rest in peace ❤ Love you my girl ❤

Vandaag de moeilijke beslissing moeten nemen om Ida in te laten slapen, ze is 13 jaar en 4 maanden geworden. Tot het laatste toe met haar staart kwispelen zoals ze altijd gedaan heeft, ze was op. De laatste dagen hebben we haar wat extra verwend natuurlijk. Ida was onze stammoeder, ze was een heerlijke hond met een heel eigen karakter, lekker eigenwijs, ze laat ons vele herinneringen na, Lieve Ida we missen je nu al zo erg, maar we weten ook dat het goed is dat je nu vredig kan rusten ❤ Voor altijd in ons hart ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s