Tomtebolyckans Kati & Coco Loco’s X File

kati 2 100614 Coco-Locos-X-file1

Tomtebolyckans Kati                                       Coco Loco’s X File  ”Hummer”

http://www.rasdata.nu/labrador/hund/2012/s4849112.htm      http://www.rasdata.nu/labrador/hund/2008/dk236462.htm

Hummer och Kati kommer paras inom 14 dagar som det ser ut på måndag blir det första progesteron test och ska vi ser när hon blir redo att paras. Det kommer bli Kati’s första kull och alla blir bruna. Valparna väntas då omkring början september, och blir leveransklara slutet oktober/början november. Vid intresse kan man höra av sig.

Hummer and Kati will be mating in the comming 14 days, on monday we will do the first progesterontest and hopefully it allready can give som info when i have to go off to Danmark! This will be Kati’s first litter so it will be exciting how she will cope with it al! Puppys will be born arround the beginning of september and ready to leave for there new familys in the end of oktober or beginning november. With interest you can sent a mail or fill in the form.

Hummer en Kati gaan vermoedelijk binnen nu en 14 dagen een liefdesrelatie aan en hopelijk komen daar mooie bruine labjes van! Maandag de eerste progesterontest bij Kati doen, wat ons hopelijk al wat informatie gaat geven wanneer ik naar Denemarken moet afreizen. Het wordt Kati’s eerste nestje en natuurlijk weer spannend hoe zij dit allemaal gaat klaren. Als alles goed gaat verwachten we de pups begin september en zullen ze klaar zijn om naar hun nieuwe baasjes te gaan eind oktober begin november.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s