Hundträf maj 2015 / Kennelmeeting maj 2015

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har vi haft var årliga hundträff vi var inte så många men vi hade mycket tid att prata hund, och vi hade också tid att prata om något annat med 🙂 Vi hade verkligen otur med vädret det bara regnade och regnade, men vi klarade oss självklart vi är hundmänniskar eller inte 😉 Det blev inte av med aktiviteter pga vädret men vi gick både dagarna en runda med hundarna, hmm blöta blev vi :p ! Hoppas vi träffas nästa år igen, och ja fler är varmt välkomna! 🙂

Now we had our yearly dogmeeting, we wernt many bud we had a lots of time to talk about dogs dogs and yes dogs, well offcourse we found some time to talk about other things too, bud yes dogs was our maincourse 😉 We didnt do so many things because of the rain wich was poring down on us! We made 2 nice walks in the forrest and offcourse we got a little wet 😛 Bud we are dogpeople or not! Hope to see you all next year too! And yes more are very welcome 🙂

Nu hebben we onze jaarlijkse hondenbijeenkomst gehad en ondanks dat we met een klein groepje waren hebben we lekker kunnen kletsen over wat ja nou dat hoef je niet te vragen zeker hond, hond, hond en ja hond, ok we hebben ook nog een of ander onderwerp aangebroken maar ja je komt toch steeds terug op die mormels hé 😛 We hebben 2 lekkere wandelingen gemaakt met af en toe een flinke bui op ons tja het was nu eenmaal echt ”weer om geen hond naar buiten te sturen! Maar ja we zijn hondenmensen toch 😛 Hopelijk zien we jullie volgend jaar weer en ja meer zielen zijn welkom natuurlijk 🙂

Nu

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s