Happy 10th birthday Ronja, Haley, Strömmer, Dobbel & Diesel!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu är det 10 år sen min första kull föddes och vad spännande det har varit, jag hade med mig två kompisar en som hade erfarenhet att ha valpar och den andra ville ha en valp. Mamma Ida hade det tufft men klarade sig bra enda.

IMG_6480

Mamma mår bra men visst är gammalt nu 12,5 år. Min lilla grånös. Dom föddes i Nederländerna. Hoppas ni bli riktigt bortskämda i dag ❤ Puss på nosen allihopa!

Today it is 10 years ago my first litter was born, i had big help from my friends 1 had experience whit having puppies and the other one wanted a puppy! I was happy for there help offcourse. Mom Ida had it rather tuf bud she dit very well right now she is 12,5 years old and doing fine. It is the grey lady above. I hope you all will be spoild today! ❤ Big kisses on ýour sweet noses!

Oef wat vliegt de tijd, alweer 10 jaar geleden dat mijn eerste nestje werd geboren, ik had 2 vriendinnen bij me 1 die ervaring had met pups en 1 die graag een pup wilde. Mams Ida had het niet makkelijk maar heeft zich er prima doorheen geslagen en ik een hele ervaring rijker 😉 Ida staat op de foto hierboven de grijze oude dame ❤ Ik hoop dat jullie allemaal flink verwend worden vandaag! ❤ Dikke knuf van ons allemaal!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s