Happy 7th birthday Birk, Rona, Nora, Britta & Kajsa!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Stort grattis till denna gäng, dom är redan 7 år ja tiden går fort! Jag samlade lite bilder och den bild med 2 springande hanar Strömmer och Birk ja tyvär hade jag inte här några andra bilder på dom. Hoppas ni blev riktigt bortskämda idag! Mamma Ronja grattar så mycket! Puss på nosen! ❤

Happy birthday to this little gang! They are now years how time is flying by! These are pictures i saved during the time, only from the boys i didnt had so much pictures, the brown one is the brother Birk and Strömmer is the uncle 😉 Hope you all were spoild a lot today! Mamma Ronja sends her love! ❤

Gefeliciteerd boefjes jullie zijn alweer jaar wat vliegt de  tijd toch snel voorbij! Ik heb een paar foto’s bijeen gezocht moet er vast meer hebben 😉 de foto van de  rennende jongens zijn Birk de jarige van vandaag (Bruin)  en de zwarte is Strömmer de oom van het span. Hopelijk zijn jullie allemaal flink verwend. Dikke lik en poot van mams Ronja ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s