Happy 1 Year Birthday Max, Oskar, Leo, loke, Zebbe, Boss, Emil, Fabbe, Lisa och Lina

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vad tiden flyger iväg dom små är redan 1 år, stort grattis allihopa! Hoppas ni alla bli riktigt bortskämda i dag! I söndags träffade vi syster Lisa som bor i Nederländerna och hon var så lik Lina helt otroligt! Ska fixa bilderna vi tog av denna träffen det regnade bara ….

How time flies away, allready 1 year! Happy Birthday beauties! I hope you all will be spoild a lot today! Last sunday we met Lisa who is living in the Netherlands, i have to fix the pictures a bit bud than i will show them. To bad whe had a lot of rain…

Wat vliegt de tijd toch snel weg, ze zijn alweer een 1 oud! Van harte gefeliciteerd boefjes! Ik hoop dat jullie allemaal flink verwend worden. Zondag Lisa ontmoet die in Nederland woont, ze lijkt sprekend op Lina een heerlijk schatje! Helaas regende het flink dus ja de foto’s moeten nog even nagekeken worden maar zullen binnenkort te zien zijn!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s