Happy 2 years birhtday Alice, Ninja, Ditte, Sigge, Alonzo, Bamse, Bruno o Kati!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Den här gänget fyller redan 2 år vad tiden går eller hur! Kati har blivit lite mer vuxen nu men hon är lika galen som hon var innan hon hoppar över var staket och hittar flera metoder att rymma 😉 min lille gris njaa inte lille längre då 🙂 Hoppas ni trivs bra med eran vovsningar och mamma och Kati hälsar så gott, ja även halvsyskon och alla andra här hemma hälsar och grattar! Stort kram ❤

Now this gang is allready 2 years where has time gone that they where so small 🙂 Kati has grown upp a little bud still a little pig she likes to find ways to run away and is yumping over our fence …. I hope you all have a very nice day whit your doggies and mamma Britta och Kati send lots of love to all of you and yes even halfbrothers and sister and the others give big hugs to all of you! Big kisses to all! 🙂 ❤

Oef nu zijn ze alweer 2 jaar waar gaat de tijd naar toe …. 🙂 Kati is wel iets meer volwassen geworden maar ze is nog steeds een enorme ondeugd die graag over het hek springt en ja zich ertussendoor wurmt om maar bij je te zijn of lekker aan de wandel te gaan 😉 ze neemt dan graag haar broertjes van 9 maanden met zich mee 😛  Ik hoop dat jullie allemaal een hele fijne verjaardag hebben en mamma, Katie en de rest van de bende geven jullie een heleboel knuffels ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s