Gamtanter gillade att apportera / My oldies still loves to apport / Onze oudjes apporteren nog goed!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Behövde lite bilder från mina hundar när dom hämtade sina apport 😉 hmm det var inte lätt, ta in hundarna och i samma tid ta bilder 😉 so det blev lite slarvigt från min del, och självklart tyckte hundarna det var väldigt roligt att jobba! Maken kastade och skott med larmpistol och ingen brydde sig om skottet inte dom unga heller bra eller hur! Jag är stolt över mina gamlingar att dom tycker det är så härligt att jobba fortfarande och visste precis vad dom skulle göra, ja även en apport i skogen var ingen problem för dom 🙂 Det var bara några plantor som inte överlevde i huset alla andra hundarna blev så galen så nu är fönsterbrädan tomt 😉 Självklart tränade vi också den andra hundarna och det var bara Kati som inte tycker om att lämna sin apport till hon sprang efter den letade upp den men sen släppte hon den och gick leta upp spår ja detta är mer hennes grej, så nej ingen bilder från Kati med apport 😉

I needed som pictures from my dogs when they worked, specially from my oldies they loved to work, and i am so proud that they still know so well what they should do, yes even a lost apport gave no problem. My hubby trew the dummies and shot, none was botherered by that not even our youngest so thats perfect! 😉 I have a few less plants now in the house becouse the others went grazy and trew the plants from the windowshelf 😉 Offcourse all got there chance and worked ok even it was a bit hard for me to take un the dogs and making pictures so it wasnt a perfect jobb bud fun it was 😉 It is only Kati who doesnt like to apport yes offcourse she is going to it looking upp and take it for a sec, bud than she is trowing it on the ground and starting too look efter tracks well yes thats more her thing! So no pictures off Kati working 😉

Tja nu wilde ik wat foto’s hebben van m’n oudjes dat ze aan het apporteren waren dus ja aan de slag dan maar 😉 Zo leuk om te zien dat ze het nog zo goed weten en ze zo goed hun best doen, zelfs een apport uit het bos gaf geen probleem! Mathieu gooide de apporten en loste een schot met het alarmpistool, geen van de honden raakte daarvan onder de indruk, ook de jonkies vonden het geen probleem 🙂 Ik heb nu wel een paar planten minder in de vensterbank staan want ja de wachtende honden werden helemaal gek binnen van enthousiasme 😉 Kati was de enige die er een potje van maakte maar ja daarvan opkijken doe ik ook niet want ze spoort liever dan een apport halen ja ze gaat er naar toe pakt het op om te laten zien dat ze weet waar het is maar verder 😉 nee gelijk loslaten en sporen zoeken 😉 dus ja geen werkfoto van Kati 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s