Besök till Lotta och utställning för Kati och Lina

Detta bildspel kräver JavaScript.

Förra helg fick jag besök av Lars och Emil, Lars har haft en syskon till Lotta Freja som tyvärr gick bort den 18 april, och dom skulle bli 14 den 20 april. Han ville gärna träffa varan gamtant och ja självklart var det inte lätt dom var himla lik sa han. Tack för den fina bilder du tagit! Underbart bild från Emil och Emil som inväntar en godis som jag skulle kasta 😉 På söndagen träffades vi igen men nu på utställning och ja han tog några bilder igen tack för detta. Jag inväntar några bilder till från Lina som blev BIS valp, hoppas den kommer snart den bild var tagit av Kicki. Det har varit ett tag sen jag ställde Kati själv och det gick ok. Hon blev 2a 😉 ja stolt matte ska du veta!

Last weekend we had a visit from Lars & Emil, Lars had a sister to Lotta our oldie (14 years), too bad his girl Freja past away 2 days before there 14th birthday. He liked to meet Lotta and offcourse this wasnt easy. Thanks for the nice pictures Lars! I like the one whit Emil & Emil very much waiting for there treatment 😉 wich i was suppose to trow! On sunday we met again bud now on a dogshow, and yes he took some more picutres thanks for that too! Kati was 2nd in her group and Lina became BIS valp i am waiting for some pictures from her hope to get them soon Kicki 😉 It had been a while that i showed Kati myself bud it went ok 🙂 Yes i am a proud dog mamma 😉

Vorig weekend hebben we bezoek gehad van Lars & Emil, Lars heeft een zus van Lotta gehad die helaas 2 dagen voor haar 14e verjaardag overleed. Hij wilde graag Lotta ontmoeten om te kijken hoe het met haar gaat! Je kan je voorstellen dat dat niet makkelijk is, zeker als ze veel gelijkenissen tonen! Bedankt Lars voor de leuke foto’s vooral die van Emil & Emil vindt ik erg leuk beiden wachten ze tot ik een snoepje gooi 😉 Zondags zagen we elkaar weer maar nu op de hondenshow en ja daar heeft Lars weer foto’s genomen van Kati en mij, bedankt ook hiervoor! Kati werdt 2e in haar klasse en Lina is BIS pup geworden trots vrouwtje natuurlijk, hopelijk krijg ik snel de foto’s van Kicki die daar foto’s van heeft gemaakt 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s