Gamtanter behövde en simtur / Old girls took a swim/ Onze oudjes lekker badderen!

Detta bildspel kräver JavaScript.

I dag tog jag mina gamtanter till sjön oj vad dom njutande av vattnet 🙂 jag behövde nästan drar ut dom from vattnet! Jag tog lite senare också med mig Ronja o Kajsa hmm dom två hittade en stor träd och tyckte jag skulle kasta den hela tiden 😉 Britta och Kati har också badat idag men ingen bilder från dom, så det var bara ungdomar som inte hade badat men dom har haft en bra promenad med mig i morse 😉

Today i took my oldies to the lake for a swim, they had a lot of fun and i almost had to pull them out of the water 😉 they really loved it! I took also Ronja & Kajsa to the lake and they found a big tree and offcourse i had to trow it the whole time 😉 Britta and Kati had been to the lake too bud no pictures from those two! So yust the youngsters didnt bath today bud they had a nice walk whit me in the forrest!

Vanmorgen m’n golden oldies meegenomen naar het meer en oo wat hebben ze genoten ik moest ze bijna het water uitslepen ha ha ha 😉 daarna ook Ronja & Kajsa meegenomen en ja hoor die vonden een mooie boomstam en if ik daar maar mee wilde gooien 😉 …. Britta & Kati zijn ook lekker meegeweest naar het meer maar geen foto’s van hun genomen. Tja de jonkies hebben vandaag dus niet gezwommen maar die zijn vanmorgen lekker met me meegeweest op een boswandeling en hebben ook genoten 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s