Hundträff / dogmeeting / hondenbijeenkomst

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har vi haft en underbart hundträff igen, vädret varit på lördag lite molnigt och lite regn då och då men vi gjorde en tipspromenad med bara frågor beroende hundar, jättekul tyckte jag 🙂 Vi har pratat om uppfostring varan valpar kommer i spokåldern  och ja nu behöver vi jobba med dom 😉 Och jag lovar det är inte lätt med tre ungar i huset 😉 Hundarna som kom såg alla jättefint och snyggt ut växt ut fint vackra huvuden. Ha ha jag vet jag älskar dom nu helt enkelt! I dag har vi varit till sjön så dom kunde bada lite ihop och sen tränade .lite apport och det gick så bra för alla riktiga labbar! Sen förklarade vi lite hur det går till på en hundutställning och testade vi lite. Försökte också ge lite tips och råd hur vi kan ta hand om varan hundar när dom drar i kopplet och ha kontakt med dom. Alla tog upp det jättesnabbt så stolt över er alla! Tack att ni kom och jag hoppas ni kommer nästa år igen 🙂

Now we had our dogweekend, the weather was on saturday a littel cloudy and a bit rain too, bud we had a nice time doing a quiz walk whitout regn hmm i got wet feet bud now problem  nice to cool down a bit 😉 We had only dogquestions so that was very nice to do! We had time to talk dogbehaviour and we tried to give som advice and yes our own small once are comming in there puberty so they will start giving me a hard time soon too 😉 so i have to take myself in the ears and start train them 😉 Today we went to a lake and the dogs had a nice swim together and efter that we trained a little water apport and they worked all so good so proud of them all! We also trained a little show and that was fun to do, than we tried to gave tips on how to train our dogs and they all took upp so quickly how to do, a big tumms upp to all the moms and dads 😉 Thanks that you all came and i hope you will join us again next year ❤

Nu hebben we ons hondenweekend gehad, helaas zat het weer zaterdag niet zo mee wat flink bewolkt en af entoe wat regen, maar gelukkig konden we nog een speurtocht met vragen doen dwars door het bos heen super leuk met alleen maar hondenvragen. We hebben veel over het hondengedrag kunnen praten aangezien sommige van de honden nu in hun puberteit komen en ja sommige opnieuw 😉 Vandaag zijn we naar het meer gegaan en de honden hebben lekker samen kunnen zwemmen en spelen, daarna een waterapport getraind en wauw wat goed deden ze het! 🙂 Ook hebben we nog wat showtraining gedaan en daarna wat tips en raad gegeven bij ”gewone” gehoorzaamheids dingen! Allemaal bedankt dat jullie er waren en we hopen jullie volgend jaar weer te zien!! ❤

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s