Vilken mage Britta har! / Such a big stomach Britta is having! / Brittas megabuik!

Britta 7,5 week pregnant Britta 6,5 week pregnant Britta 5,5 week pregnant

Oj vad hon har växt igen 🙂 hon ser nästan ut som en hängbuksvin tycker jag 😉 jag har börjat tempa henne varje dag nu så att jag vet när hennes små grisar kommer! Jag förmodar själv att dom kommer i slutet av denna veckan, men självklart  ska vi ser när dom anmäla sig till världen 😛 hon mår fortfarande bra, men vill inte busa med Kati längre och det är inte konstigt med varan lite busstjej 😉 Varan gamtant Ida tycker om äpplena och ja dom vinns i stora mängder nu 🙂 ja även Britta tycker om dom 🙂

Oh my what Britta has grown again 🙂 she is yust looking like a potbellied piglet 😛 Now i also have started to take her temp, so i will have a little better controll when she will starting to welp. I suspect myself that they will come in the end of next week bud well as you might know mom will diside when she is ready for it 😉 Britta is doing still very well, bud she is now keeping aside the group a little when they are playing, Kati still likes to fool arround with her so we have to take a little more care of Britta. Our oldie Ida has discovert the wild apples and she is enyoing eating them as you can see on the picture, yes even Britta likes them 😉

Oef wat is Britta weer gegroeid:) ze lijkt wel een hangbuikzwijntje 😛 Nu ben ik ook begonnen om haar dagelijks te temperaturen zodat ik in de gaten kan houden wanneer de kleintjes zich aandienen! Ik denk zelf eind van de week, maar ja we zullen zien het kan ook net na het weekend worden. Britta houdt zich nu wat rustiger en probeert Kati te onwijken bij het spelen want ja dat is natuurlijk nog zo’n wildebras die met haar moeder wil spelen 😉 Ons oudje Ida heeft de wilde appels ontdekt en geniet daar dan ook met volle teugen van, en ja ook Britta lust er zo af en toe ook wel eentje 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vilken mage Britta har! / Such a big stomach Britta is having! / Brittas megabuik!

  1. sandra grape skriver:

    Ja ojj så stor hon är:).ser hon större ut än förra gången? Härligt med lite valpar.:), Alex mammas ena hund ska med ha valpar snart:) ha det så bra å hälsa dem andra:)

    Gilla

    • Hej Sandra, ja hon är stort, hoppas hon kommer klarar sig. Hon har det lite tufft just nu. Vad roligt så du kan hjälpa till lite med förlossningen lite då ;). Hoppas du mår bra också med din stora magen också. Kram till alla

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s