Brittas stora magen/ Brittas big stomach/ Brittas dikke buik!

2013-09-28 15.36.32-2Brittas stomach with 5,5 weeks.

IMAG1297Brittas stomach 6,5 week pregnant 2,5 week left to go! Do you see some difference?? 😉

Nu är det 2,5 halv veckan kvar tills valparna ska födda, och ja det ser man riktigt nu på henne, hon växer och växer och ja nu har jag känt lite rörelse i magen, jätteroligt 😉 Tycker också lite synd om henne ibland är det svart hur hon ska lägga sig. Men hon har gott humör och det är väll viktigt 🙂

Now Britta has to carry her babys for 2,5 more week and than they can come out 😉 yes now you can see that she is growing almost every day a bit, and i even felt som movement in her stomach so nice to feel 😉 Bud i also feel a little bit sorry for her sometimes it is a bit hard to find a good posistion to lay in, they stomach is in the way, bud she still has a good mood and that is very important i think! 😉

Nu duurt het nog 2,5 week eer Britta’s pups zich zullen aanbieden  Je ziet haar nu dan ook met de dag groeien! Ik heb ze zelfs al gevoeld als mijn hand op haar buik ligt. Toch heb ik ook medelijden met haar ze weet af en toe niet goed hoe ze moet gaan liggen omdat die dikke buik in de weg zit 🙂 Maar gelukkig is ze erg vrolijk en dat is wel het belangrijkste 🙂

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s