Brittas fina små valpar/ Brittas beautifull puppies/ Britta’s mooie pups

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj vad tufft Britta har haft det under förlossningen, hon håll på några dagar innan hon riktigt började. Tänkte att dom skulle komma söndag natt men nej så dom vi kommer väll måndag morgon, och vi började med den 1a kl.07 och ja det tog lång lång tid på kl. 22 var hon inte helt klart än men hon var så himla trött så vi åkte in med henne och ja alla 9 valpar som redan har kommit… där fick hon lite hjälp och då kom tyvärr 2 dödfödda valpar men vi fick också 1 till som levande så nu har hon: 5 stycken svarta hanar, 3 stycken bruna hanar, och 1 svart och 1 brun tik. Britta mår bra men självklart är hon helt slut nu, hmm och ja vi med 😉

Britta had a hard labour the past last days, yesterday morning she started for real and at 7 o’clock the first one came, and when she had 9 and had a little rest itt looked like there was still some left in her, bud Britta was very very tired and at a certain point we went to the animalhospital and there she received help, she got 3 more pups but sadly 2 of them where allready dead. So the result now is: 5 black boys, 3 brown boys, 1 black and 1 brown girl. Britta is doing fine, and offcourse she is totaly wiped out and hmm yes we are too 😉

Britta heeft een zware bevalling gehad die alles bij elkaar toch enkele dagen in beslag heeft genomen. Maandagmorgen diende de eerste pup zich echt aan, nadat de score 9 stuks was leek het na een rustpauze van Britta alsof er toch nog wat inzat, maar helaas geen goede weeën meer vanwege de vermoeidheid dus hebben we besloten om toch naar het dierenziekenhuis te gaan en haar wat hulp te bieden. Hier heeft ze nog 3 pups gekregen waarvan er helaas 2 dood zijn geboren. De stand nu is: 5 zwarte reuen, 3 bruine reuen, 1 zwart en 1 bruin teefje, moeders doet het goed na deze uitputtingslag en rust nu lekker en ja dat gaan wij nu ook even doen 😉

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Brittas fina små valpar/ Brittas beautifull puppies/ Britta’s mooie pups

  1. robert skriver:

    Hartstikke leuk dat kleine spul geniet er van

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s