Kajsa & Kati har sprungit bort idag/ Kajsa & Kati went for a long walk/ Kajsa & Kati weggelopen…..

2013-08-31 14.57.33-3 2013-09-29 15.52.11

Oj vilken tjejer jag har, i morse när vi gjorde varan vanliga morgonpromenad med hela gänget försvann både Kajsa o Kati tillsammans in i skogen. Dom har varit borta nästan 4a timmar och ja det var jobbigt! När jag letade hittade jag bajs från älg och den var färsk så förmodligen har dom sprungit efter den 😉 Jag hittade dom på vägen och det var några km hemifrån dom var smutsiga och blöta och var glad att dom såg mig 🙂

Oj vilken hundar jag har, with our morning walk whit the whole gang two off them thougt we can take a nice walk for ourselfs. Yes they ran off. And they were gone for about 4 hours i promise you that wasnt so nice feeling. When i looked for them in the forest i found some fresh poop from a moose so i think they had been running efter one… I found them walking on the road som km from home, they were dirty, smelly and wet. Bud i am very very happy to have them home again 🙂

Oef wat een donderstenen van meiden heb ik toch, vanmorgen bij ons dagelijkse bosrondje dachten Kajsa en Kati ach laten we maar eens de benen nemen….. De dames hebben waarschijnlijk een heerlijke wandeling gemaakt van ongeveer 4 uur!! Toen ik ze in het bos aan het zoeken was vondt ik verse uitwerpselen van elanden dus ja vermoedelijk zijn ze hier achteraan gegaan, toch wel gek dat de anderen dat niet opgemerkt hebben… Ik heb ze gevonden toen ze op enkele km’s van huis gevonden toen ze op de weg richting huis liepen, vies, stinkend en nat maar ik ben blij dat ze gezond weer thuis zijn!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s