Britta

Detta bildspel kräver JavaScript.

Här några bilder från Britta som jag tog idag, hon är nu 5,5 veckan dräktigt. Och jag som ni kan ser är hon redan stort i magen 😉 Jag är riktigt nyfiken hur många små det kommer bli 😉 Hon leker fortfarande med hennes boll, men visst lite mindre än vanligt 🙂 Vi har fixat också översta del av varan skult som förhoppningsvis gör det lättare att hitta oss 😉 Inte helt klart än men jag är nöjd 🙂

Here you see some pictures from Britta i took today, she is now 5,5 week pregnant and well yes you can see for yourself she is allready quit big 😉 I really am curious how many puppies it will be 😉 She still likes to play with her bol bud we adjust it a little bit as you can understand 🙂 We also worked on our sign wich hopefully will make it easyer to find us 😉 it is not quit ready yet bud so far i am happy with it 😉

Hier zie je een paar foto’s van Britta die ik vanmiddag genomen heb, ze is nu 5,5 week drachtig en zoals je kan zien is ze al behoorlijk aan de maat, ik ben erg nieuwsgierig hoeveel pups het zullen zijn 😉 Ze speelt nog steeds met haar bal, maar dat doen we nu wel met mate natuurlijk 😉 Ook hebben we vandaag aan ons uithangbord gewerkt en ja ik moet zeggen dat ik nu al tevreden ben, er moet nog tekst onder, hopelijk wordt het hiermee wat makkelijker om ons te vinden;)

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Britta

 1. Sandra skriver:

  Wauw wat een gaaf uithang bordje mooi hoor en Brittje dijt al aardig uit.
  ik ben benieuwd hoeveel ????

  Gilla

  • Leuk he dat bordje 😉 en dan komen er nog speciale stickers op de auto….
   Ja Brita is al erg dik, ze loopt zeker een week voor op het vorige nest, ach misschien heeft ze zoveel plek, hoeveel denk je?

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s