Britta mage växer och växer/ Brittas stomach is growing and growing / Brittas buik groeit en groeit!

Oj vad Brittas mage växer 😉 och hon har lite över 4a veckor kvar till hon ska födda hennes valpar! Hmm undrar hur många små grisar det kommer bli ;). Hon mår bra ta det lite lugnare vill vara nära hela tiden och jag tittar om vi har glömt ge henne mat hela dygnet 🙂 I helgen ska jag träna lite eftersök med Kajsa och Kati igen det har jag inte gjort denna veckan, men det är också bra om dom kom alt ihåg efter en liten paus 😉

O my Brittas stomach is growing and growing 😉 and she still has a little over 4 weeks to go till she will diliver her puppy! I am very curious how many kids she will get ;). She is doing fine taking it a little more easy, and she wants to be more close to us, and well you know she is looking att us the whole time ”didnt you forget to feed me today!” 😉 Nex weekend i have to train Kajsa and Kati again with there search training i didnt do it this weekend, bud it is good to see how they react after a little paus 🙂

Oef wat groeit Brittas buik al, begin me af te vragen hoeveel kleintjes ze zal krijgen… 😉 en tja ze moet nog iets meer dan 4 weken! Ze doet het iets rustiger aan en wil graag dicht bij ons zijn, en ja die ogen hé, die de hele dag zeggen ” ik moet nog eten hebben hoor” 😉 Dit weekend heb ik geen nazoek met Kajsa en Kati getraind dat ga ik komend weekend weer doen, ik ben benieuwd hoe ze het doen na een kleine pause 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s