Britta är dräcktigt / Britta is pregnant / Britta is drachtig!

Nu fick jag bekräftelse att Britta ärdräktigt, jag misstänkte det nog, men det är alltid bra att ha en liten ide hur många det kan bli och att det är inte bara en valp som hon få. Vi såg några stycken så nu på ultra ljudet, och jag försökte ta bild med min telefon som ni kan ser här på bild, jag har lagt en rundan på så ni kan ser var valpen sitter 😉 nu  bli det väntan till hon ska födda hennes barn att veta hur många svarta och bruna och ja hur många av varje kön det kommer bli! Spännande eller hur!!

Now we are sure that Britta is carrying puppies, i allready thougt so bud it is nice to have a confirmation by the ultra sound. We saw some bubbles as you can see on the pictures (i drew a circle around it) It is always nice to know that there is more than one puppy! I  took the pictures with my mobile so the quality is not very good 😉 Now we have to wait how many black and browns we will get and yes how many of each sex. Exciting dont you thnk so!

Nu hebben we de echo bij Britta laten maken en zoals ik al dacht is ze drachtig, we hebben meerdere blaasjes gezien dus nu is het afwachten hoeveel, ook is het fijn om te weten dat het er niet maar 1 is. Ik heb geprobeerd met m’n mobile foto’s van de echo te maken, ze zijn niet zo duidelijk maar toch grappig om te zien 😉 Ik heb een cirkel om de vruchtblaasjes gezet. Nu is het afwachten hoeveel zwartjes en bruintjes we gaan krijgen en ja hoeveel mannetjes en vrouwtjes!! Spannende weer!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s