Britta & Joshua

joshua_head2 joshua12

404633_10151017796191572_1601039175_n

 

IMG_5078

Nu har Joshua o Britta parat och om 28 dagar kan vi ta ultraljud på Britta. Valparna kommer bli svarta och bruna. Jag ska behålla en tik förmodligen en svart men det kan bli en brun också bero lite hur många av olika kön hon kommer at få.

Now Britta and Joshua have matet two times, in 28 days we can take an ultra sound to see if she is pregnant. I will keep a bitch off this litter probably a black bud it can be brown too depends a little how many off each color and wich looks best 😉

Nu hebben Britta en Joshua 2x gepaard en over 28 dagen kunnen we een echo laten maken om te zien of er pups komen. Ik wil zelf een teefje aanhouden het liefste een zwarte maar ja het ligt ook aan de verdeling reuen teven en de kleur natuurlijk 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s