Britta ska paras med Joshua inom kort/ Britta will be mated by Joshua soon

joshua_head2 joshua12

IMAG0194

Nu har också Britta kommit igång med sitt löp, och hon ska paras denna gång och det bli den sista gången det bli hennes tredje kul och jag tycker att det räcker. Hon kommer att paras med en svart hane from USA som är för tillfälle i Holland at Farbourn kennel. Han heter Big Sky’s  heaven scent from Trinity ”Joshua”  valparna kommer bli svarta och bruna. Och jag vill behålla en tjej från denna kullen med, gärna en svart men visst kan det vara en brunt också 😉

Now has also Britta started her heat, and she will be mated this time. She will be mated with a American black boy who stays for a while in the Netherlands at Farbourne kennel, his name is Big Sky’s  heaven scent from Trinity ”Joshua” the pups will be black and brown and i plan to keep one girl out of this litter i think a black bud it can also be a brown one, time will tell 😉

Britta is nu ook loops geworden en ja ze zal deze keer gedekt worden door Big Sky’s  heaven scent from Trinity ”Joshua” een reu uit Amerika die voor een bepaalde tijd bij een Nederlandse kennel Farbourne kennel woont. Dit is een zwarte reu dus de pups zullen zwart en bruin worden aangezien hij bruin vererft. De bedoeling is dat ik hier een zwart dametje van ga aanhouden maar ja het kan natuurlijk ook een bruine worden 😉 Dat zal de tijd uitwijzen.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s