Happy Birthday Pippi Lotta 13 years today!!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Denna vackra dam fyller 13 År idag, hoppas vi få njuta av denna dam länge! Hon heter Lotta men när hon busade eller gjorde något  fel sa jag alltid till henne ”pippiLotta” och då bli hon alltid så glad och ja det gör hon fortfarande när jag kallar henne så. Men visst märker vi att hon bli gammalt nu, hon sover längre men oj när vi går ut då vill hon fortfarande ha sin boll och hon slutar inte leka med den, kasta matte säger hon hela tiden och det är härligt att hon njuter 🙂 ❤ Hoppas du få vara kvar länge!

This beautiful grand old lady is having her 13th birhtday today, and we hope to enyoi her for a long time more! Her name is Lotta bud when she was noughty or doing something wrong i always call her ”pippiLotta” and she enyoid it when i dit that she know she is special even now she still react when i call her like that 🙂 Bud offcourse we see that she is becaming and old girl now, she sleeps a lot, bud o my when we go out she wants to have her boll and she keeps on bringing it to me so nice to see that she is enyoing herself 🙂 ❤ Hope to have you arround a long time.

Deze mooie dame is vandaag 13 jaar geworden, we hopen nog heel lang van haar te mogen genieten. Ze heet Lotta maar o wee als ze ondeugend was of niet luisterde dan noem ik haar ”pippiLotta” en dat vindt ze ook nu nog geweldig 😉 Maar natuurlijk merken we ook dat ze een oude dame aan het worden is ze slaapt meer, maar owee als we naar buiten gaan dan moet en zal ze haar bal willen hebben en die brengt ze dan keer op keer naar me toe en ja die moet ik dan weer gooien, dan geniet ze echt met volle teugen. 🙂 ❤ We hopen nog lang van haar te mogen genieten!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Happy Birthday Pippi Lotta 13 years today!!

  1. sandra skriver:

    vackra bilder på sötnosen

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s