Happy Birthday Ove, Buddha, Sam, Cooper, Eila, Kelly, Stella, Iza and Gaia!

Vad tiden flyger iväg redan två år denna små godingar! Vad roligt det kommer att bli att träffa några av dom på valp+unghundträffen i maj! Hmm igår var jag med Kati snart 9 månader till utställningskurs oj oj oj vad jobbigt hon varit, hon drog i kopplet, skällde ut andra hundar (som också skällde) och tyckte det va roligt med busa med alla andra hundar i stället att lyda mig 😉 Hmm undrar hur det ska gå i kväll då när vi ska ha varan första apporteringskurs 🙂

What time flies allready 2 years these nice puppies, so nice to see some of them with our puppy + youngdog meeting in maj! Hmmm yesterday i was with Kati almost 9 m0nths now to a showtraining and o my what a little problemmaker i had with me, she drog i the leach barked to the other dogs, and yes offcourse she wanted to play with them instead off listening to me 😉 well lets hope she will do better tonight when we are going to our first apporttraining 😉

Wat vliegt de tijd toch snel voorbij alweer 2 jaar dat kleine grut, zo leuk dat ik verschillende van hun ga zien op de puppen jongehondenbijeenkomst die we in mei gaan hebben! Oef gisteren naar ringtraining geweest met Kati van bijna 9 maanden oud, nou alles was leuk behalve ik….. dus ja trekken aan de riem, blaffen naar de andere honden, en natuurlijk alleen maar willen spelen met al die andere leuke honden 😉 ik hoop maar dat ze vanavond beter haar best doet als we naar de eerste apporteerkursus gaan 🙂

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s