Kati

Detta bildspel kräver JavaScript.

Black is Kajsa, Brown back is Britta, Brown in the front is Kati

Nu ska Kati på utställning igen, och ja nu har hon blivit 9 månader och då bli det juniorklassen hon ska var i, och börjar utställningen för riktigt 😉 hon har haft några stucken och det gick kanonbra…… men ska den också går så bra? Nu kommer hon har mer konkurrens  och bli det säkert inte självklart att hon få en bra bedömning 🙂 Men visst håller vi tummarna eller hur 😉 ! Vi håller på måla om huset och då händer det ofta att hundar hjälper till, så jag ska försöka att hon inte få en helt annorlunda färg på söndag 😉 ! Ha en bra long helg allihopa!

Now on sunday Kati has to go to a dogshow again, and yes now she is 9 months and this will be for the real thing now, she will be starting in the juniorklass and she will have more competition now. We will see iff she will get a good result now too, in the babyklass she did very very well as i may sa so, (yes i am proud of her 😉 ) We are painting our house right now and yes as you might know the dogs like to help a bit :/ well i will see iff i take a whole other dog with me to the show in a special colour maby 😉 Have a nice long weekend everybody!

Tja nu gaat het echte showen beginnen voor Kati ze is nu 9 maanden en dan komt ze in de juniorklasse terecht. en kan haar resultaat geregistreerd worden. Ja ze heeft het al goed gedaan op shows maar dat was in de babyklasse en bijna geen concurentie, maar dat gaat nu zeker veranderen ben benieuwd of ze het dan ook nog zo goed gaat doen 😉 Ik hoop alleen dat ik haar in haar eigen kleur meekrijg naar de show want we zijn ons huis aan het verven ……. en ja de honden helpen nu eenmaal graag mee 😉 we zullen zien of ik een speciaal kleurtje meeneeem naar de show 😉 Iedereen een fijn lang weekend!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s