Ida 11 År idag! Ida 11 years today!

Detta bildspel kräver JavaScript.

I dag fyller varan Ida 11 år, och jag mins när hon var en liten valp och vi hämtade henne här i Sverige, denna tiden bodde vi fortfarande i Holland och vi reste hit att hämta den bruna nallebjörn 🙂 Vad tiden går fort, nu har hon blivit lite dement och ibland är det ganska roligt, hon glömmer att hon redan har kissat, ätit osv hon vill leka lite mer, jaa och gör vad hon vill 😉 tyvärr hör hon inte så bra längre så vi måste vara uppmärksamt att hon hänger med i gruppen när vi  är ute i skogen med hela gänget 🙂 Annars mår hon ganska bra och gillar hitta saker på sig sjäv 🙂 vi hoppas att vi få njuta från henne några år till 🙂

Today Ida is having her eleventh birthday, and yes i remember when she was a little puppy and we went to get her in Sweden, in those times we still lived in Holland and i looked forward to take home this little brown teddybear 😉 How times flies she is now a little deaf and yes a little dement sometimes this is quiet funny, she seems to say didt i went out allready for a pee or did i get my food 😉 she is also playing a little more than she used to do 😉 When we go out in the forest we have to keep an eye on her because she doenst hear so good anymore and we have to make sure she is in the near. We hope to enyoi her for some years more 🙂

Vandaag wordt Ida alweer 11 jaar, wat vliegt de tijd toch snel voorbij, ik kan me nog herinneren dat we haar hier in Zweden gingen halen die kleine knuffelbeer 🙂 Ja en dan is ze nu alweer 11jaar en een beetje dement aan het worden dit is ook wel grappig want ja soms kijkt ze je aan van heb ik al eten gekregen of ben ik al naar buiten geweest 😉 Helaas laten haar oortjes het ook al afweten en ja als je dan met de groep in het bos loopt moet je toch goed opletten waar zij uithangt, ze gaat graag haar eigen gang en ja hou haar maar goed in de gaten dan 🙂 We hopen nog een paar jaartjes van haar te mogen genieten!

 

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s