Kati Best in show puppy

I går var vi på utställning i Moheda, Kati 7 months blev best in show puppy. Ni kan  väll förstår att jag är väldigt stolt över min lilla tjej! Jag väntar på en bild som en väninna tog med en kamera från hennes kompis 😉 när jag får den så kommer jag lägga ut den 🙂 Det var jätteroligt att träffa några valpköpare och dom tog med sig deras valp, Tack Ingrid & Lars att ni kom och visade eran härliga kille Ove, vad stort och fint han har blivit!! Tack också Sandra o Alex att ni kom med både Ninja och Quila två underbara vovvar ni har. Också tackar jag Anette som kom med sin familj och lille Bruno härligt att ser er, och att ni är nöjda med eran valpar, hoppas att träffas er på valpträffen!

Yesterday we where at a dogshow and Kati 7 months became best in show puppy, how proud i am 🙂 I am waiting for a picture my friend took with here friends camera 😉 yust to make it easy… as soon i have it i will show it too all of you 😉 It was so nice to meet some of the puppy buyers, Ingrid & Lars with Ove, Alex & Sandra with Ninja o Quila, och Anette with family and Bruno such nice dogs. So nice to see that you enyoing having your dogs! Hope to see you all with de pyppymeeting 🙂

Gisteren naar hondenshow geweest met onze Kati 7 maanden, en helemaal super trots ben ik dat ze beste pup van de show is geworden!! Tja nu moet ik eraan geloven hé meer shows lopen 😉 Een vriendin heeft foto’s gemaakt met haar vriendins camera dus zodra ik de foto heb zal ik deze delen 😉 superleuk dat er verschillende puppenkopers waren met hun honden en dat we even konden kletsen! Bedankt Ingrid & Lars met Ove, Alex & Sandra met Ninja en Quila, en Anette met familie en Bruno, heerlijk om die boeven te zien, en vooral fijn om te merken dat jullie van jullie honden genieten 🙂 Hopelijk zien we elkaar op de puppenbijeenkomst 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kati Best in show puppy

  1. Louis van Mechelen skriver:

    Nogmaals van harte gefeliciteerd!!!!

    Date: Mon, 4 Mar 2013 16:29:28 +0000 To: louis.van.mechelen@hotmail.com

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s