Underbart vädret idag! Beautifull winterday today!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Vilken underbart dag det har varit, solsken, ingen blåst, och minus temp. Jag gick en långrundan med Kajsa o Britta, och tog sen alla 6 med mig in i skogen igen för en lite mindre tur. Alla bara tyckte det var härligt och njuta av snön och lekte med mig och varandra 🙂 Härligt att ser att varan gamtanter fortfarande kan hänga med, och busa och leka med dom yngre dammarna 🙂 Jag hoppas vi ska få fler från sanna härliga dagar helt underbart 🙂 !

Today we had a beautifull day, with sunshine, no wind and some minus temp. I took a long walk with Kajsa & Britta, and when we came back i took all 6 with me again into the forest for a little trip in the forest so our oldies good follow with us too 😉 All thought it was very nice to play and fool arround with me and eachother in the snow! I think it is so nice that our oldies still can follow with rest of the gang 🙂 I hope we will get some more of these wonderfull days :)!

Vandaag een hele mooie winterdag gehad, zon, geen wind, en een paar minus graden. Een lange wandeling met Kajsa en Britta gemaakt en daarna nog eens met alle 6 het bos ingegaan, zodat ook de oudjes nog even lekker mee konden genieten en ja dat doen ze dan ook natuurlijk lekker dollen met elkaar en ja met mij ;). Ik hoop dat we nog een paar van dit soort mooie winterdagen zullen krijgen Heerlijk ;)!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s