Kati’s first show

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har Kati varit på hennes först hundutställning tyvärr fick hon ingen placering men jag är nöjd med hennes kommentar 😉 den låt som här: 6 mån. Tikvalp av utmärkt typ stark kropp o muskulatur för åldern harmoniska vinklar bra ben o tassar väll kort i sitt kors rör sig väl för åldern. Härligt temperament. Kati blev lite osäkert när domare skulle känna på henne så det är något vi måste träna på, vi ska se hur det bli nästa gång i Moheda!

Kati has now been to her first dogshow, she didnt get a placement bud i am very pleased with the comment she got! Here the critics: 6 months old bitch, from excelent type, strong body and musculs for her age, harmonic angles, good legs and nice feet. Short cross and moves well for her age. Nice temperament! Kati became a little unsure when the yudge came to examen her again, and became shy 😉 so on this we have to train a little more, we will see how it will go the next time in Moheda 🙂

Kati is nu naar haar eerst hondenshow geweest, ze heeft geen placering gehad maar ik ben erg tevreden met het commentaar: 6 maanden oud teefje van uitmuntend type sterk lijfje en bespiering voor haar leeftijd, harmonische hoekingen en goede benen en voeten wat kort kruis, beweegt zich goed voor haar leeftijd, Heerlijk temperament. Kati werdt bij de tweede keuring een beetje verlegen en onzeker van de keurmeester die haar overal weer betastste dus dat is iets waar weer even op getraind moet worden. Ben benieuwd hoe het op haar tweede show zal gaan in Moheda!

 

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kati’s first show

  1. Sandra skriver:

    Dat hebben jullie mooi gedaan is altijd leuk een goed keurverslag .
    grtjes Sandra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s