Kati 6 months

2013-02-02 13.19.53 2013-02-02 13.19.27 IMG_5307 IMG_5306 IMG_5303 IMG_5300

Kati förbereder sig nu för hennes första utställning i Mjölby den 10e februari 🙂 Det bli nog spännande hur hon ska klara sig i en område med många hundar och människor! Nu bli det lite extra träning på stå och visst hoppas jag att hon ska stå fint när det är dags 😉 Hon är en väldigt busig, lättlärt och söttis som gillar att vara med alt! Hennes syster Ditte ska också vara med på samma utställning så det bli nog jättekull att träffa henne också, ha ha självklart hennes matte och husse med ;)!

Kati is now preparing for her first show in Mjölby next sunday, it will be exciting how she will be reacting on all the dogs and people togheter 🙂 This week we will be training a little more in show training hoping she will be standing nicely when she is in the ring ;)! She is a very happy, noughty and sweet doggy who likes to be in your near. Here sister Ditte will also be in this show, it will be so nice to see her again, ha ha yes offcourse also to she her mom & dad ;)!

Kati is zich nu aan het voorbereiden voor haar eerste show in Mjölby volgende week zondag 😉 reuze benieuwd hoe ze gaat reageren op die menigte honden en mensen 🙂 Deze week dus veel trainen op het staan en hopelijk doet ze dat dan in de ring! Ze is een vrolijke, ondeugende en lief hondje die graag bij je is. Haar zusje Ditte zal ook naar diezelfde show gaan dus dat is erg leuk om haar te zien, ja natuurlijk ook leuk om haar baasjes weer te zien ;)!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Kati 6 months

  1. sandra skriver:

    så fina bilder =) kram sandra

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s