Besök från Sigge!

2013-01-05 12.56.06-2 2013-01-05 12.56.53-4 2013-01-05 13.26.29-2 2013-01-05 13.26.48-2 2013-01-05 13.28.14-5 2013-01-06 14.18.22-2

I går fick vi en snabb besök från brorsan Sigge med sin husse o matte, det varit trevligt att ser dom igen, och vad han har vuxit han är redan samma högt som mamma Britta! Dom har haft en härligt buss tid tillsammans och även Britta det varit roligt att ser lille mannen 🙂 Nu måste jag börja träna Kati till utställning hmmm det är jag inte riktigt bra på 😉 men visst jag gör min bäst. Kanske jag kan lägga ut en liten spår till henne ser om hon kommer ihåg hur hon ska göra! Eller måste jag komma ihåg hur man gör 😉

Yesterday we got a quick visit from Kati’s brother Sigge with his mom and dad, it was nice to see them again, and what a fun they had, fooling arround togheter;), even mom Britta thought it was fun to see him again :). Now i have to start training Kati for show hmmm i have to press myself a little bit to it because it is not really my thing! Now the snow is gone i can lay an seek track for Kati, it would be nice to see iff she remembers…….. or is it more that i have to remember how you do it 😉

Gisteren bezoek gehad van Sigge, Kati’s broer natuurlijk waren ook zijn baasjes erbij 😉 ze hebben heerlijk gespeeld en ook Britta vond het leuk om hem te zien. Nu is het hoog tijd dat ik Kati ga trainen om naar show te gaan hmmm tja hier ben ik niet zo heel erg goed in….dus ja beetje druk heb ik wel nodig 😉 Nu is de sneeuw even weg dus kan ik wel weer een nazoek spoortje voor haar leggen, zou ze het nog weten? Of ben ik diegene die hier weer een beetje in getraind moet worden 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s