Best wishes for 2013

on14

on01

Jag hoppas att ni har haft en underbart Jul och att ni ska få en underbart 2013! Och att denna året ska ge dig vad ni har önskat!

2012-12-28 11.43.21Varan Jul har varit lugnt och det bero på att jag har varit sjuk, hoppas mitt nya år ska börja lite bättre då 😉 Kati är anmäld till hennes först utställning i februari i Mjölby och det ska bli spännande hur hun ska klara sig. Första valpkursen ar avklarat också och nu väntar vi på den nästa kurs 🙂 Hon busar och rusar mycket med varan gamtanter och ja dom gillar inte alltid detta, men mormor Ronja gillar hon bäst och ja mormor tycker det är toppen att leka med henne!!

I Hope everybody has had a very nice christmas and are looking forward to a very nice an promising 2013! I yust hope my new year will start a little better, i was ill the whole Christmasperiod 😦  Kati will be having her first show in the beginning of februari in Mjölby, i am curious how she will be doing! Also the first puppykurs is done and now we are waiting for the next kurs/trainingperiod. For now she is fooling arround with our oldies and yes they dont always like it so mych, only her grandmother Ronja is liking to play with her and it is addorable to look at those two!

Ik hoop dat iedereen hele fijne kerstdagen heeft gehad en dat het nieuwe jaar jullie mag brengen waar je naar verlangen!

Ik hoop dat mijn nieuwe jaar ook iets beter mag beginnen als de kerstdagen zijn geweest, hmmm hele kerstperiode ziek op bed liggen is ook niet alles 😦 Kati is aangemeld voor haar eerste show in Mjölby begin februari spannend hoe het zal gaan! Ook is ze klaar met haar eerste puppencurcus en wachten we op het vervolg 😉 Momenteel maakt ze er een sport van om de oudjes in de familie het leven zuur te maken…… alleen oma Ronja vindt het geweldig om met haar te spelen, en dat is dan ook heerlijk om naar te kijken 🙂

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Best wishes for 2013

 1. sandra de kort skriver:

  Oeps wat een leuke foto,

  Namens ons in Halsteren heel fijn uiteinde

  grtjes San & Marc

  Gilla

 2. sandra skriver:

  Fin Julgran=) smart att ställa upp den så =)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s