Happy Birthday Dobbel, Diesel, Strömmer, Haley & Ronja

Detta bildspel kräver JavaScript.

Idag fyller dom redan 8 år vad tiden flyger iväg, hoppas alla har blivit lite bortskämda idag, ja lite mer än annars hoppas jag 😉 Ronja som är mormor till Kati gillar att leka med henne och ja hon fostrar henne självklart. Så mamma Britta har det lite lugnare då o då :). På Bilden ser ni Haley på havet och Ronja som ligger i sitt stol och busar med Kati 🙂 Hoppas vi få några bilder från pojkerna också 🙂

Today they allready became 8 years, what times flies isnt it 😉 I hope all off them have been spoild a little bitt more than usually ;). Ronja who is the grandmother off Kati likes to play with her and offcourse is helping raising her, wich give Britta som time off 😉 On the picture you see Haley on the beach, and Ronja in her chair an fooling arround with Kati. I hope to get some pictures off the boys too 🙂

Nu zijn deze 5 alweer 8 jaar geworden wat vliegt de tijd toch snel voorbij, ik hoop dat ze allemaal lekker verwend zijn vandaag ja dus meer als anders hé ;). Ronja die de oma van Kati is vindt het heerlijk om het haar te spelen en ja ze voed haar ondertussen ook lekker op zodat Britta even kan uitblazen van die drukteschopper 😉 Op de foto zie je Haley op het strand en Ronja in haar stoel en spelend met Kati 🙂 hopelijk komen er ook nog foto’s van de jongens 😉

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s