Sigge o Kati

Detta bildspel kräver JavaScript.

I dag gick vi på besök till Kati’s bror Sigge i Stråvalla, vi blev bortskämd med god mat! Valparna lekte o lekte och hade jättekul tillsammans. Vi gick till hav med dom och där tyckte dom att vågor var för högt och dom vågade inte att gå i 😉 men dom lekte och sprang efter varandra, och nu ja nu är dom helt slut Kati sover som en stock och det kommer hon säkert göra i morgon med 😉 Sigge sover säkert också som en stock och vi vi har lite lugnare kväll fram för oss. Vi fick besked om DNA tester jag gjorde på Britta o Kati, Britta är testad på PRA/PRCD och hon var clear/normal så det betyder att valparna är hereditärt fri. Britta och Kati bär inget gul i sig, det är bra att veta tyckte jag, och testet på EIC varit också normal. 

Today we went to visit Katis brother Sigge i Stråvala, we got a nice lunch. Sigge and Kati played a lott and had fun together. We went to the beach bud they didn’t dare to swim the waves were quit high, bud theyn fooled arround a lot.  And yes now Kati is sleeping like a rock and i imagine that Sigge is doing that too :). Now i also received answer on the DNA test i did Britta was tested on PRA/PRCD och result was normal/clear, this means that all puppies from this litter are clear too, because Samson was also clear. Both Britta and Kati were tested on colour and they dont carey yellow. Both are also tested on EIC and both were free.

Vandaag zijn we Sigge i Stråvala op wezen zoeken, we zijn verwend met een lekkere lunch en de honden hebben heerlijk gespeeld, ook zijn we nog met ze naar het strand gegaan, de golven waren wat aan de hoge kant dus de kleintjes durfden daar niet in te gaan, maar ze hebben lekker gehold en gespeeld en ja daar gaat het toch om ;). Ook zijn de uitslagen van de DNA testen binnen gekomen Britta was getest op PRA/PRCD en is normal/clear dus alle pups van het nest van Samson zijn normal/clear. Ook zijn Britta en Kati getest op kleur en beide dragen geen geel. Ook zijn beide getest op EIC en gelukkig hier ook normal/clear 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s