Happy Birthday Birk, Nora, Rona, Britta and Kajsa

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu har vi igen en födelsedag på hundarna, dom bli 5 år redan i dag!! Stort grattis till er också! Och ni bli självklart också riktigt bortskämda hoppas jag 😉 Vi har här två av denna gänget Kajsa o Britta och dom trivs bra med varandra 🙂 Nora tränar mycket på jakt och hon har redan två fina diplom från det, Rona har haft valpar och bor tillsammans med en brun tik Lotte. Och ja då har vi den endaste killen i kullen Birk han är en tuffing och bo hos en väninna från mig som också har Strömmer som är bror med Ronja. Jag ska lägga ut bilder som jag har kvar from dom, förhoppningsvis få jag också lite nya bilder from dom 😉

Today we have a birthday again, now from the kids from Ronja yes she had her birhtday yesterday, and now her gang is getting 5 years. Big congrats to them too offcourse! And offcourse i hope they will get spoiled too today ;)We have two girls of this litte Kajsa & Britta and they are good friends, Nora is training a lot with hunting and even has 2 diploms, Rona has had puppies and she is living with a brown labbe Lotte. And yes there is the only boy in the gang Birk he is a nice tuff guy and he is living with a friend of mine togheter with his onkel Strömmer who is Ronjas brother. I will put som pictures from them wich i probably still have from them 😉

Tja en nu alweer een hondenverjaardag, ze worden alweer 5 jaar nu zijn het de kids van Ronja die jarig zijn. Van harte gefeliciteerd jongens en meiden hopelijk worden jullie flink verwend vandaag ;)We hebben zelf twee van het stel Kajsa en Britta en dat zijn echte maatjes, Nora traint veel jacht met haar baasje en heeft al 2 diplomas op zak! Rona heeft pups gehad en woont samen met een bruine lab die Lotte heet. En ja dan heb je nog de enige reu in het gezelschap Birk een grote sterke reu, die bij een vriendin van mij woont en zijn maatje heet Strömmer ja dit is de broer van Ronja 🙂 Ik denk dat ik nog wel wat foto’s van het stel heb die ik hierbij zal zetten 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Happy Birthday Birk, Nora, Rona, Britta and Kajsa

  1. Sandra skriver:

    leuk zo die foto’s van aale hondjes .

    grtjes San

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s