Grattis Eila

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Stort grattis till Kenneth o Lotta med Eilas fina resultat på höft och armbåge resultat, Jag tror nu 4 av förra årets kull har röntgat sina hundar och alla ser fint ut skönt eller hur 🙂 I dag har jag tränat lite med Kati, ja om man inte hittar en valpkurs än så länge då måste jag verkligen uppmuntra mig själv att träna 😉 Jag lag ut en liten spår till henne och jag tränade lite stå och kontakt 🙂 Kati tycker det är roligt med spår, och stå va inte lätt, visst ska man inte lära dom sitt när man vill ställa ut sin hund, men ja sitt är också ganska viktigt att lära sin hund 😉 På bild vänster ser ni Eila 🙂

Gongrats Kenneth & Lotta with the good results on the hips and elbows on Eila, i think now four off the first litter from Britta has now röntgend there dogs and they were all fine! Today i trained Kati, it is right now not easy to find a puppygroup to train, so i have to kick myself in the butt to start training 😉 so i dit and i trained a little track, and i trained contact and to show her. Offcourse it is easyer to learn her to stand iff you dont learn them to sitt bud that is also a quit important commande too…. so it will take a little longer to train her to stand in a nice way i think 😉 The picutre above is Eila.

Gefeliciteerd Kenneth en Lotta met de goede röntgenresultaten van Eilas heupen en ellebogen, nu zijn denk ik 4 van Brittas eerste nest geröntgend en het ziet er tot nu toe goed uit 🙂 Vandaag heb ik mezelf maar even aangespoord om met Kati te gaan trainen tja het is moeilijk om hier nu een puppenkursus te vinden dus ja dan moet ik mezelf toch echt even een schop onder m’n kont geven en aan de gang gaan toch 😉 Ik heb dan ook een spoortje voor haar gelegd wat ze erg leuk vondt om te doen, en ook contact en haar geprobeerd het commande staan te leren, staan leren als ze al kunnen zitten is altijd moeilijker maar ja zit is toch ook een belangrijk commando 😉 De foto links bovenaan is van Eila.

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s