Kati & Britta


I dag fick Kati sin 12 veckors spruta och alt var bra med henne 😉 hon vägde nu 9,75 kilo så det är fint. På Britta tog vi en blodprov till PRA/PRCD och nu ska vi vänta till vi hör resultat om detta. På Både Britta och Kati gjorde vi också en DNA test EIC, och om kanske en eller två veckor ska vi också ser vilken färg dom bär, ja visst dom bär brunt men jag vill veta också om dom ha svart och gul i sig 🙂

Today Kati got her 12 weeks vaccination and all was well with her 😉 her weight was 9,75 kilo so that was nice! On Britta we took a bloodtest for the PRA/PRCD DNA test so it will take som weeks to here the result i think. On both Britta and Kati we took an EIC DNA test and in a week or so we will even test wich colours they ar carrying, yes they ar  brown bud there is a change that Britta is carrying yellow to so i want to know it is 🙂

Vandaag heeft Kati haar 12 weken vaccinatie gehad en alles was goed met de kleine draak 😉 ze weegt nu 9,75 kilo 🙂 Bij Britta hebben we bloed afgenomen voor een DNA test voor PRA/PRCD dus nu afwachten wat het resultaat zal zijn. Bij beide Britta en Kati hebben we een DNA test voor EIC gedaan ook hier nog even op het resultaat wachten en ja dan nog 1 test voor de kleur, ja ze zijn bruin maar Britta zou ook nog wel eens geel kunnen dragen dus vandaar dat ik hier zekerheid over wil hebben.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kati & Britta

 1. Sandra de Kort skriver:

  T’is wel een dotje hoor .

  Gilla

 2. sandra kalmar skriver:

  Har ni fått resultaten än ??! 🙂

  Gilla

  • Hej,
   nej det har vi inte, det kan ta några veckor det tåg redan 10 dagar för testen att komma framme i USA, och nu tar det minst 2 veckor till vi hörs
   hur det bli, och då har vi lämnat 2 tester till och ja det kan ta lite tid då, jag är lite spänd om resultaturna kan ja väll säga 😉

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s