En liten pojk kvar!!!

Den lille pojken Berto, har vi kvar till salu, han är nu leveransklara och helt godkänt från veterinären. Om du är intresserad kan du ringa mig 070-6858449 eller maila tomtebolyckans@gmail.com

Tre valpar har redan flyttitt härifrån och i morgon ska 2 till flytta till sina nya hem. Från den 2 första har vi hört att allt går bra, alla stortrivs med sin nya familjemedlem och kan redan inte tänka sig en liv utan dom 🙂 Nu vädret är så dåligt byggde vi  ut lite mer plats till valparna inomhus, dom har nu tillgång till korridoren och kan gå ut till hundgården om dom vill, lite då o då tar vi dom inne i vardagsrummet så att dom kan lära sig nya saker med varan andra hundar. Gamla Lotta o Ida tycker det är lite jobbigt så dom gömmer sig så fort dom kan 😉

Now 3 puppies have moved to there new homes, 2 allready let us know that all is going well they are enyoing there new familymember and allready cant imagine a live without them 🙂 Now the weather is so badly, we build out a little more space to the puppies now they can play in our hallway and from that they can go to the dogyard, we also take them in a little while in our livingroom so they can fool arround with our older dogs, just Lotta and Ida thinking it is a little heavy so they are seeking a save place 😉

Nu zijn er 3 pups uitgevlogen, en morgen gaan er nog 2 en dan dinsdag nog 1. De eerste hebben al van zich laten horen en gemeld dat alles goed gaat en dat ze zich al geen leven zonder die kleine boefjes kunnen voorstellen 🙂 Nu het zo triest weer is hebben we de binnenruimte maar uitgebouwd zodat ze wat meer kunnen ontdekken binnenshuis, ze hebben nu de hal tot hun beschikking en kunnen als ze willen lekker naar buiten toe om hun behoefte te doen. Ook mogen ze af en toe de woonkamer in en ja dat vinden de oudjes Lotta en Ida niet zo leuk dus die zoeken een veilig heenkomen op 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s