I morgon flyttar den första valpen/ Tomorrow the first will move to his new owner!

Vi har en brun liten kille kvar, om du är intresserad kan du kontakta mig 070 6858449 eller maila tomebolyckans@gmail.com Han är leveransklara.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

http://youtu.be/sNwcxore_LE

http://youtu.be/5ntyQrms_aA

http://youtu.be/3JzXbbUzlAM

Oj vad svart ska det bli tufft imorgon när den första valpen ska flytta härifrån bara bra att jag tror vi har bra valpköpare till mina små grisar, visst behöver dom mer utmaningen och umgås med sina egen familjer. I går var veterinären här och alla blev godkänd, vaccinerat och chippade. I kväll har jag klippt klorna, och avmaskat dom jag tog en liten film om klorklippning kanske bra till mina valpköpare 😉  

Tomorrow the first puppie will move out, ooh my that will be quit heavy i think, bud they need to go now, they need more challence and start to learn more things, and to have there own family! Yesterday the vet was here to vaccinate, controlled there heald and chipped the little rascals 😉 all was well! This eve i cut there nails and dewormed them, so they are ready to move now 😦 I took a little film about the cutting of the nails maby it will help the puppybuyers to do this themselves in the future 😉

Morgen zal de eerste pup verhuizen, oef dat zal niet echt makkelijk worden 😦 maar ze hebben nu echt meer uitdagingen nodig en zijn klaar om dingen te gaan leren en ja ze willen graag hun eigen familie. Gisteren is de dierenarts geweest de pups zijn onderzocht, gechipt en geënt en ze waren prima in orde :). Vandaag heb ik de nageltjes nogmaals geknipt en ze ontwormt, hier hebben we een filmpje van gemaakt misschien is het een leiddraad voor de pupkopers 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s