Valparna har flyttat!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Oj vad tomt det är nu nästan alla valpar har flyttitt härifrån så nu har vi bara Kati som ska bo hos oss, och Berto som förhoppningsvis ska hitta en bra familj också. Men ändå att det är bara 2 som är kvar är det fortfarande mycket liv i huset, valparna ska lära sig umgås med varan stora hundar och ja att bli rumsren, men jag kan säga det är inte lätt med 2 valpar hemma 😉 så är man ute med 1 och ja då är man för sent med den andra 🙂 Men dom har det kul med varandra och det är roligt att bara titta på dom! Vi måste skydda varan gamtanter från hullingarnarna det är visst alltid så att ungdummer tycker mycket om dom äldre i huset 🙂                                                                                                                                      

Now it is quit quiet in the house now allmost all puppies have left uss, yes we still have Kati who will be living with us, and Berto wich we hope to find a fine family too. Bud even that we yust have 2 puppies in the house it is quit a lot of action, they are fooling arround running arround teasing the oldies and yes we try to make dem go outside to do there thing 😉 but you know you are out with one and than yes the other is……..:) They have a lot of fun together and it is nice to see how they ar exploring everything! We yust have to protect the older once now because they dont like so much to be attacked by 2 youngsters 🙂

Oef het is toch erg stil zonder het grootste deel van de puppen, maar ja 2 die nu in huis rondlopen Kati die bij ons blijft en Berto waar we snel een familie voor hopen te vinden, en het de anderen behoorlijk moeilijk maken is toch ook handenvol werk hoor 😉 Vooral de oudjes moeten het ontgelden dus die beschermen we maar 😉 tja en dan proberen 2 pups zindelijk te maken hé…….ha ha ha zo loop je met de een in je armen naar buiten en ja die andere dan hé!! 😉

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Valparna har flyttat!

 1. Alex skriver:

  Hej Petra med familj, hur känns det nu när alla valpar har flyttat ut? Vi här i Kalmar har det jätte toppen med Ninja. Men hon gillar att bitas i händerna så det kliar nog massor i hennes tänder. Men vi tränar henne genom att säga nej. Men hon värkar även tycka att det är roligt haha.
  Med vänlig hälsning, Alex med familj .

  Gilla

  • Hej Alex, Hmm jag lovar att jag har gärna en hel valpkull här hemma då denna två grisar oj vad en jobb vi har med dom. Dom bråkar med mamma och dom vill helst
   ligga med varan gamtanter men dom tycker inte så mycket om dom än, dom biter i deras öron och svans nej det är inte als tyst i huset 😉 men Berto som ska heta Bruno ska flytta nu på fredag så jag hoppas både få det lite lugnare. Nu bli det svart att träna dom det går ok med rumsrenhet men en lite olycka då och då händer i bland.
   Om hon biter för mycket byta inte bara saker med henne, men lär hon ordenligt nej. Annars hålar hon på hela tiden och det är inte så roligt. Men ni trivs med henne hoppas jag! Och jag hoppas Sessan trivs också med henne! Hälsningar Petra och Mathieu och alla vovsingar!

   Gilla

   • Alex skriver:

    Jodå vi stortrivs med henne:) hon är den gosigaste hunden. Vi tränar henne med nej ordet. Men hon tycker det är roligt att bitas 🙂 Sessan försöker säga ifrån åt Ninja när Ninja vill leka. Men sånt tar ju lite tid, men det går framåt. Vi bara älska båda hundarna och är väldigt roligt att se deras framsteg med varandra. Kram till hela familjen från oss här i Kalmar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s