Dags att vaccinera valpen/ Time to vaccinate the puppies

Nu är det dags att valparna ska bli vaccinerat, undersökt, chippade osv. Så i morgon kommer veterinären hit och ska fixa alla saker 🙂 Och nu närmar sig också dagen att första valparna ska flytta härifrån oj vad tomt det kommer att bli, och vad ska jag sakna dom! Det är bra att vi behåller en liten tjej som ska heta Kati, jag undrar om hon ska bli den drake som vi nämna henne efter ;)………. Vi har haft en avbokning på en liten hane, så om någon är intresserade i en liten hane kan man höra av sig.

Now the time has come that the vet is booked till tommorow so the pups can have there cheque upp, have there vaccinations get chipped and see iff they are healty. And so the day is comming close that the first puppies will move to there new owners, o what i will miss them, it will be so quiet, but it is good we will keep one of the girsl ourselfs her name will be Kati, hmm i wonder iff she will be like the dragon we named her efter ;)…………… We had a recall on a male so iff anyone is interested you can let us know.

Nu is het alweer tijd dat die dierenarts komt om de pups te vaccineren, chippen, onderzoeken. En ja dan komt de dag dat ze vertrekken ook dichterbij, de eerste vertrekken op donderdag en zo verspreid tot na het weekend, dus het gaat goed in gedeeltes voor Britta. We hebben een afboeking op een reutje gehad dus als je geïntresseerd bent kun je het ons laten weten.

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s