lite film från valparna/ smal film from the puppies

http://youtu.be/lu3zyDjRSoY

Ja nu går dom, och nu har vi byggt ut så att dom kan titta lite runt i världen också! Dom är avmaskade och det tyckte dom inte om, inte heller Mamma Britta 😉 Vi ska också fixa deras uteplats och bygga en tält så att dom har tillräckligt med skygga och utan blåst. Så om det blir riktigt bra vädret i helgen kanske dom få gå ut för första gången de bli nog spännande!! 🙂

Now they ar walking and exploring the world! They have been dewormed and offcourse they didnt liked that att all, no even Mamma Britta didnt liked it 😉 Now they have got some more space in the puppyroom, and we will fix an outside place for them too, we have to put upp a tent so that they will have shade and that they are protected from the wind. So iff the weather will be good they can go out a little while for the first time this weekend 🙂 That will be exciting!!

Nu loopt het spul en zijn ze toe om de wereld te gaan ontdekken, ja ze hebben nu meer ruimte in hun puppenkamer, en we hebben ze ontwormt en ja dat vonden ze niet echt leuk en nee Mamma Britta ook niet 😉 nu gaan we ook buiten de ruimte voor de pups in orde maken er zal een tent opgezet worden zodat ze beschermd zijn tegen wind, regen en zon. Dus als het weekend het toelaat zullen ze waarschijnlijk van het weekend voor het eerst naar buiten gaan!

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till lite film från valparna/ smal film from the puppies

  1. Louis van Mechelen skriver:

    Hoi Petra en Mathieu! Wat zijn de puppies gegroeid!Ze lopen al dat is ook snel gegaan. Het zijn wel lieffies!!Volgens ons gaat het mooi weer worden in het weekend, dus ze kunnen lekker naar buiten toe. Nogmaals bedankt voor het gezellige weekje, wij hebben genoten en zijn heerlijk uitgerust.Bij ons is het ook prachtig weer, Liefs en groeten van Louis en Henny. Date: Mon, 13 Aug 2012 18:23:31 +0000 To: louis.van.mechelen@hotmail.com

    Gilla

    • Hallo Henny en Louis, ja het gaat nu super snel, ze lopen beginnen te blaffen, elkaar te bijten, want ja de tandjes komen een beetje door en als je bij ze komt beginnen ze te kwsipelen het wordt nu heel erg leuk met het kleine grut!! Jullie ook bedankt voor de gezelligheid enne hoe werdt er gereageerd op de foto met pup 😉 Groetjes en tot horens!!

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s