Brittas små valpar/ Brittas small puppies

 

http://youtu.be/IT3MZjVZV4E

Nu har dom börjat gå, det ser lite o stabilt ut än så länge men vilken uthållighet dom har, och fortsätter och försöker! Dom är underbara tycker jag 😉 Nu är det också dags att dom ska vara avmaskad för första gången, och det ska dom säkert inte gilla 😉 Alla har nu öppnat sina ögonen och vi ska bygga ut lite nu också, nu när dom börjar gå är det viktigt att dom kan undersöka världen lite gran.

Now they have started to walk, so sweet to see unsure steps bud what a perseverance they have they yust keep ont trying! All have now openend there eyes and we will now give them more space to discover. Now it is also time to do the first deworming and offcourse they really wont like that 😉

Nu beginnen ze dan echt hun eerste stapjes te maken, ja nog wankel en wat onzeker maar ze hebben ontzettend veel doorzettingsvermogen en houden stug vol, daar kun je alleen maar bewondering voor hebben toch 😉 Ook moeten ze alweer voor de eerste x ontwormt gaan worden en leuk zullen ze dat zeker niet vinden 😉 Ze hebben  nu allemaal hun oogjes open en ja nu is het tijd om de ruimte die ze tot hun beschikking hebben uit te breiden 😉 Dit gaan we dan ook maar binnenkort doen.

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s