Första gång ute/ First time outside

 

http://youtu.be/1yHatqtBljc

Nu har dom varit ute för första gången och dom tog alt lugnt och ro, dom fick också sitt först välling och tyckte det va gott, så nu ska dom få en gång om dagen en liten välling med kött i. Jag tog en liten filmsnutt av det och dom var helt smutsig 😉 Och mamma tyckte det va gott också 😉 Förhoppningsvis bli det bra vädret i morgon också så att dom kan vara ute lite också!

Now they have been outside for teh first time they took it easely and didnt get nervous, they also get there first porridge and yes they liked this too, now they wil get this once a day with some meat in. I’ve took a little film wich you can see iff you like, they became totally messy so quit fun to see 😉 Even mamma thought it was nice to eat 😉 Hopefully it will be a nice day tomorrow too so they can be out a while too!

Nu zijn de puppies voor het eerst buiten geweest en deden het prima, geen angst of onzekerheid, ook hebben ze vandaag hun eerste pap gegeten en ook dat ging er goed in. Hier heb ik een filmpje van gemaakt en ze zien er heerlijk vies uit 😉 Zelfs mamma vondt het erg lekker 🙂 Hopelijk wordt het morgen ook een mooie dag zodat ze dan ook weer even lekker naar buiten kunnen gaan!

 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Första gång ute/ First time outside

 1. Louis van Mechelen skriver:

  Hoi Petra en Mathieu! Wat ontzettend lief! Nu gaat de drukke tijd komen, ze gaan lopen en willen zelf eten. Nog ontwikkelingen i.v.m. mensen die graag een puppy willen?Aan de puppy’s ligt het niet ze zien er zo schattig uit. Bij ons is het heel erg warm en morgen ook, ong. 33 graden!! Puf puf puf.Vanmiddag BBQ-en bij mijn zus. Louis gaat jullie bellen, even bijpraten!! Liefs louis en Henny. Date: Fri, 17 Aug 2012 19:00:42 +0000 To: louis.van.mechelen@hotmail.com

  Gilla

  • Nee hier niet zo warm als bij jullie 😉 gelukkig maar!! Ja het gaat erg hard nu, ze zijn superlief en tevreden, erg leuk dat ze nu af entoe naar buiten kunnen. Nee nog niet allemaal verkocht 2 teefjes en 1 reutje nog beschikbaar. Liefs ons 😉

   Gilla

 2. sandra skriver:

  Tack för idag, var mycket trevligt att se dem i verkligheten, och ni hade det verkligen otroligt fint där ni bor 🙂 . // Sandra och Alex

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s