Lite nya bilder från valparna/ few new pictures from the puppies

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nu ser vi på den första tiken att hon börjar öppna sina ögon, och dom andra ska följa snart också. Dom kan fortfarande inte ser för riktigt, det ska ta några dagar till. Också ska deras öronen öppnas och då bli det mycket intryck för dom.  Dom är riktiga tjockisar nu, så nu bli det väntan till dom ska börja gå.

Now we can se on a bitch that she is starting to open her eyes, offcourse will the other once follow her soon. They still cant see, that will take some more days, and there ears will open up soon too, soo than they will have a lot of new experiences. They are quite big now, the next thing we will be waiting for is that they will start trying to walk.

Nu heeft het eerste teefje haar oogjes een klein beetje geopend, de rest zal ook wel snel volgen dan. Ze kunnen nog steeds niet echt zien, dit duurt nog wel een paar dagen, ook zullen hun oortjes binnenkort opengaan en ja dan krijgen ze natuurlijk een heleboel nieuwe indrukken te verwerken. Ze zijn behoorlijk flink op het moment, en ja nu is het dus wachten op de volgende stap, dat ze gaan lopen!

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s