Nytt film på valparna/ New film from the puppies

http://youtu.be/FgjhOAoMD8c

Oj vad dom växer det går så himla fort, för fort ska jag egentligen säga dom är så söta, nu ska dom snart öppna deras ögon, man ser redan att ögonen utveckla sig. Klorna är klippta för första gången och visst tyckte inte alla om vad jag gjorde. Vi har hanar och tikar till salu.

O my what they are growing, it is really going so quickley yes too quickley you can say, they are so nice too look at. Now it wont be long before they will open there eyes, you can see that it is starting to develop. All nails have been cut and offcourse not all liked what i did to them. We have males and bitches for sale.

Oef wat groeit het toch enorm hard dat kleine spul, ja eingenlijk te snel je ziet ze per uur bijna groeien. Binnenkort zullen de oogjes opengaan je ziet nu de ontwikkeling van de oogleden tot stand komen. Ook zijn hun nageltjes voor de eerste x geknipt en nee niet allemaal vonden ze dat zo leuk! 

Om Tomtebolyckans Kennel

hej, in 2008 we moved from the Nehterlands to Sweden, we live out in the country and we breed on a small base Labrador Retrievers.
Detta inlägg publicerades i Home och märktes , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s